Metacarpitis, Törés a bázis a I metacarpalis csont


Zavar a hüvelykujj - egy kicsi, de nagyon kellemetlen sérülést - traumás ficam Szeptember 19, Zavar a hüvelykujj - egy kicsi, de nagyon kellemetlen sérülést Traumatikus zavar THUMBS Fingers - Ez záró részében a kefe.

A humán hüvelykujj karpometacarpalis ízülete

On metacarpitis ujját vissza, kezek, belső és külső felületeit. A hátsó felület a körmök vannak. Csont ujjak kivéve a hüvelykujj tartalmaznak három ujjpercek közelebb a kezét - a közelebbi majd az metacarpitis, végleges - távoli összekapcsolt interphalangea.

metacarpitis

Hüvelykujját két ujjpercek közeli és távoli. Az ítélet indoklása közelebbi ujjperceket megfogalmazzuk a feje a kézközépcsont a kezét, és megalakította a metacarpophalangealis ízületek. A bőr a tenyéri felszínén az ujj tartalmaz metacarpitis verejtékmirigyek.

a boka ízületének második fokú artrózisa a kéz ízületei fájdalmakoznak osteochondrosisnak

Haj és faggyúmirigyek a felületen nem az. A bőr alatti szövetek osztva köt szövedék ujjait kiterjesztve a bőrt a csonthártya az ujjpercek.

Betegség lefolyása és prognózisa Mittelhandbruch: Leírás Metakarpális törésnél metacarpalis törés vagy metacarpalis törés az öt metakarpális csont egy vagy több megtört.

A bőr hátsó felszínén vékonyabb a középső és a közeli ujjperceket metacarpitis szőr. A csont ujjpercek csatolni inak - felületes és mély hajlító digitorum. A hüvelykujj az izmok: rövid és hosszú flexorok.

metacarpitis az interfalangeális ízületek osteoarthritis kezelése

Ujjfeszítő: közös feszítő a középső és a gyűrűs és egyéni - a hüvelykujját, mutató- és metacarpitis. Traumatikus zavar az ujjak Traumatikus zavar az úgynevezett teljes elmozdulás az ízületi csontok végeit, metacarpitis abból eredő kár és a kíséretében metacarpitis a ízületi tok és a szalagok.

Carpometacarpalis ízületek

Subluxatio vagy a zavar az úgynevezett metacarpitis részleges elmozdulás az ízületi felületeket. Rándulások általában akkor jelentkeznek, miután a közvetett kár vagy hirtelen erős izom-összehúzódás.

Kificamodott tekinthető perifériás disztális része a végtag.

Ebben a metacarpitis zónában megfigyelhető kötegek: oldalirányú sugárzás; dorzális és palmari radiokarpális; mezhapyastny interosseous. Ez a terület, az alkar és a kéz között, a multifunkcionális kar: hajlítás, hosszabbítás, körforgás, adduktálás, elrablás. A vérellátás az artériák és vénák segítségével történik, idegek segítségével sugárzás, könyök, interosseous. A nyirok a tenyérben a plexusokban átáramlik a nyirokcsomókon, majd visszatér a nyirokcsomókba köbös fossa.

Vannak friss az első 2 a kéz tünetei és kezelése a sérülés utánállott héta krónikus 4 hét utánnevpravimye érintkező között az metacarpitis felületek a lágy szövetekszokásos állandóan ismétlődő metacarpitis, beltéri és kültéri nem kár vagy sérülés a bőrönszövődmények törések, kár, hogy erek és idegek és egyszerű ficamok és subluxations.

Ficamok ujjak ritkák.

CHRISOFIX hüvelykujj metacarpális sín FORTE - Gyógyexpressz

A leggyakoribb ezek közül a zavar a hüvelykujj metacarpophalangealis közös. Van egy kificamodott hüvelykujj hátsó oldalára, a metacarpitis kifelé.

Képződés ,  Tudomány Lábközép csont: szerkezet és funkció Melyek a lábközép csont? Melyek a funkciót töltenek be?

Így van egy elmozdulás a közelebbi ujjperc, hogy metacarpitis hátsó kefe. Az ilyen zavar előfordulhat eredményeként erős drámai kiterjesztése a hüvelykujját a kéz az ősszel, míg a proximális ujjperc tárgylemezeket a hátsó felületen I metacarpalis csont, és a fejét metacarpitis a rés a metacarpitis felszínén a kapszula "a pisztoly".

metacarpitis

Ez a helyzet kíséri tavaszi fogás - könnyű, ruganyos ellenállást, amikor a passzív készült a másik kezével vagy más személy mozgás az ízületekben. A közeli ujjperc majdnem metacarpitis tekintetében a metacarpalis csont, távoli phalanx is hajlott ugyanolyan szögben a tenyéri metacarpitis látható és tesztelje az én metacarpalis csont feje.

metacarpitis hogyan lehet kezelni a váll artrózisát

A diagnózis és a kezelés zavar az ujjak Diagnózis ficamok Zavar - Metacarpitis és kezelés ujjai nem nehéz, mivel a kár megvannak metacarpitis maga sajátosságai. Azonban biztos, hogy nem az X-ray kezét, hiszen tisztázni kell a természet és megszünteti a zavar törések ezen a területen.

Navigációs menü

Csökkentése diszlokáció rendszerint úgy hajtjuk végre, a zárt módszer helyi érzéstelenítésben. Az érintett ujjperc elő a hurok a szalag szélessége csaknem megegyezik a magassága a sérült ujjpercés húzza végig a többi a phalanx ujjak. Egyidejűleg pererazgibayut metacarpitis a metacarpophalangealis közös produkál a fejre nehezedő nyomást I metacarpalis csont az ellenkező hátsó oldala. Miután az ízületi felszínen a közeli phalanx a hüvelykujj suhan a tetején a metacarpalis fejét, trauma metacarpitis zsinórok kificamította a hüvelykujját metacarpophalangealis közös.

ELSŐSEGÉLY & SPORTSÉRÜLÉSEK - RÖVID

Ebben a helyzetben, kiszabott gipszkötéssel a könyökét, hogy a közepén a köröm a hüvelyk- és metacarpophalangealis ízületek a többi ujj. Három hét múlva, a vakolat eltávolítjuk, és az előírt rehabilitációs kezelés formájában terápiás testmozgás, masszázs és metacarpitis terápia.

Hatékonyság csökken5 hónap a csökkentés után a diszlokáció. Emlékezz magukat csökkentse a zavar nem minden esetben: ez nagyban bonyolítja a feltétele az áldozat. Galina Romanenko.