Vicces videók és képek hódítanak az interneten

Abban a világban élünk, ahol lassan már a nagymamáink és nagypapáink is a közösségi médiát használják, és ha nem is teljesen magabiztosan, de valamennyire már megismerkedtek az okostelefonokkal és a számítógépekkel is. Persze vannak köztük olyanok, akik ódzkodnak ettől, vagy éppen nem szeretik, de mindent összevetve azt ki lehet jelenteni, hogy hódít az informatika. Ha a nagyszülőknél nem is annyira még, de a szülőknél már megfigyelhető, hogy az ő kezükben is sokszor ott van a telefon, pötyögnek rajta, szörfölnek az interneten, sőt van, aki már rendszeresen online is vásárol.

Egy évvel ezelőtt anyukám is kapott egy okostelefont, nehezen szokta meg, még most sem teljesen biztos abban sokszor, hogy mit nyomjon, de a közösségi oldal használata az megy neki. Bár annak a mibenlétét sem érti igazán, de teljes mértékben elszórakozik a különböző vicces videók és képek láttán. Előszeretettel nézi végig az éppen aktuális posztokat, főző-videókat vagy éppen vicces állatkás képeket talál, amit minden egyes alkalommal úgy érzi, hogy nekem is meg kell néznem, én pedig jó gyerek módjára végignézem, pedig ezeket általában én is láttam már. Apukám szerencsére nem fáraszt ilyenekkel, ő inkább a híreket olvassa az interneten, esetleg vásárol.

A vicces videók és képek hódítanak az interneten, szinte csak ilyenekkel találkozni mostanában, amiket mindenki „lájkol” vagy kommentel, esetleg egymással megoszt. Nem is tudom, mikor lett ez ennyire elterjedt jelenség, emlékeim szerint régen nem volt ez így. Persze nem azt mondom, hogy zavar, csak néha elgondolkozom ezen.

Neked van kedvenc vicces képed vagy videód, amit az interneten találtál?