Otthoni unatkozás közben akciós bukósisakra leltünk a neten

Együtt lakunk már 2 éve a párommal és nagyon szeretünk együtt motorozni, leginkább a túramotorozást preferáljuk. Habár neki nincs jogsija nagymotorra, csak autóra, így maximum robogót tud vezetni, de nagyon szeret beülni mögém és róni velem együtt az utakat nyaranta.

Egy tipikus vasárnapnak indult a napunk, otthon neteztünk a kanapén és vicces képeket nézegettünk, semmi extra nem történt. Ám egyszer csak egy hirdetésbe botlottunk és akciós bukósisakra leltünk!

Rá egy hétre volt a 30. szülinapom és mindig mondtam neki, hogy mennyire jó lenne egy új bukósisak. Most rávágta, hogy ha ez tetszik, akkor megrendeljük nekem és ő fizeti ki. Mázlija volt, mert akciós bukósisakról volt szó, de nagyon megörültem neki, hiszen én csak tologattam a dolgot és beértem a régi kopottas bukósisakommal.

Annyira boldoggá tett ezzel, mert egyrészt nagyon spontán volt, másrészt tudja, hogy úgyis továbbgörgettem volna, mert sajnáltam volna kiadni erre a pénzt. Mondta, hogy ő már rakott félre pénzt a szülinapomra, szóval ne görcsöljek, simán belefér a szülinapi keretbe ez az akciós bukósisak. Alig bírtam kivárni, hogy átvehessem az új bukósisakomat és mehessünk vele egy kört! Az első utunk a szüleihez vezetett egy hétvégén és együtt leültünk ebédelni. Nagyon szeretek hozzájuk járni, mert az édesanyja istenien főz!