Nem kell tartani az internetes vásárlástól, csak fontos, hogy megbízható oldalról rendeljünk

Régebben gyakran olvasgattam vicckönyveket vagy humoros olvasmányokat, magazinokat elalvás előtt. Manapság, mióta az ember szinte az interneten éli az életét, én is gyakrabban olvasgatok netes vicces sztorikat, nézegetek képeket, amiken időnként felnevetek, úgynevezett mémeket. a 21. században élő fiatalként szinte lehetetlen nem lépést tartani a technológia fejlődésével, mert az ember rá van kényszerítve. Mindenki körülötte a legmodernebb kütyüket használja, az interneten megy a munka, tanulás, közösségi kapcsolattartás. Ismerek persze embereket, akik nem hagyták, hogy beszívja őket a közösségi média, nem rendelkeznek semmilyen felhasználóval, és nem is hiányzik nekik. Azonban ha az ember már évek óta benne van, nagyon nehéz egyszer csak kitörni belőle, mert mindenki számon fogja kérni rajta, hogy miért nem lehet őt online elérni. Szerintem az internetnek megvannak a pozitívumai és az előnyei, amik a gyorsaságából és sokrétűségéből adódnak.

Szintén viszonylag újdonságnak számít az internetes áruházakból való rendelés. Egyre több bevásárlóközpont vagy étterem, áruház kínál fel házhozszállítási lehetőséget. És egyre többen élnek is vele. A korlátozott mozgásképességűeknek nagyon jól jön ez az opció. Viszont akinek lenne ideje és képessége is elmenni bevásárolni és csak puszta lustaságból rendel házhoz, annak csak további lustaság és mozgásszegény életmód lesz a következménye. Én egy-két éve kezdtem el rendelni különböző webshopokból, eleinte félve, majd szépen lassan kitapasztaltam, hogy honnan mit szabad rendelni, és azóta csak megbízható online forrásokból vásárolok. Nem is volt panaszom egyik termékre sem. Anyukám is egyre inkább nyit e felé a világ felé, már ő is túl van pár online vásárláson. A legutóbbi ilyen példa az volt, amikor egy Mancs őrjárat játékszettet rendelt a húgomnak.

A mancs őrjárat játékok sok gyereknek a kedvencei, mert egy nagyon aranyos, közkedvelt animációs film szereplőit elevenítik meg. A jatekwebshop.eu webáruházban találta meg őket anyukám, ahol nagyon sokféle játékot lehet kapni. Az oldal tetején vannak felsorakoztatva a különböző kategóriák, mint például babák, plüssök, járművek, kreatív játékok, társas játékok, kirakók vagy akár jelmezek és tanszerek is. Hatalmas a választék, bárki, aki betéved az oldalra, kedvére válogathat a márkák és játéktípusok közül. A mancs őrjárat játékok a „mesehősök” kategóriában lelhetők fel. Mindenféle játék megtalálható itt a híres mesefigurák szereplésével, amit az ember csak el tud képzelni. Plüssfigurák, kamion játékszett, kártyajáték, roller, társasjáték, bögre, labda, zenélő játéktelefon, repülő, tetoválás, úszógumi, fürdős műanyag figurák és még sorolhatnám.

A húgom kedvenc szereplője az animációs filmből Marshall, a tűzoltó dalmata kutyus. Volt az ő képére formált figurából és plüssből is sok, dilemmáztunk, hogy melyiket rendeljük a hugi szülinapjára. Végül a „Marshall tűzoltóólja játékszett” mellett döntöttünk. Ebbe a szettbe tartozik 2 darab Marshall figura, az egyik egyenruha nélkül, a másik pedig tűzoltóruhában, valamint egy tűzoltóól. Ebbe az ólba bele lehet helyezni a figurákat, becsukni az ajtót, majd a tetején lévő gomb eltekerésével Marshall egyszer csak felöltözik egyenruhába és máris bevetésre kész. Nagyon tetszett nekünk a játék ötletessége, és az, hogy egy kis varázslat is van benne. Ezek a játékok hároméves kortól ajánlottak, így a hatéves húgom már bőven bátran játszhatott vele.

Betettük a terméket a virtuális kosárba, majd egy adatlap kitöltése után megrendeltük a játékot. Házhozszállítást választottunk, mert nagyon praktikus, a GLS futárszolgálat egyenesen haza szállítja a csomagot. Lehet GLS csomagpontra is kérni a rendelés szállítását, ekkor el kell menni érte a kiválasztott pontra nyitvatartási időben. Barion fizetési módszerrel fizettünk, hogy a csomagot már csak átvenni kelljen, ne akkor fizessünk még készpénzzel. A Barion egy nagyon praktikus és gyors, modern fizetési módszer, ahol csak lehet, mi már ezzel fizetünk. A csomag 1-3 munkanapon belül érkezik meg, mi 2 nap alatt meg is kaptuk. A csomagra minden esetben nagyon vigyáznak a futárok, nem lehet rajta sérülés. A Mancs őrjárat játékot így teljesen kifogástalan állapotban kaptuk meg, nagyon aranyos figurák voltak benne. A húgom is nagyon örült neki, amikor megkapta a szülinapján. Azóta is töretlen a lelkesedése a kis Marshall figurák iránt.