Napunk röviden: foghúzás,matek,nevetés

Művészi meme-k:

Ma találtam egy oldalt, ami tele volt vicces képekkel. Persze sok ilyen oldal van, de ez tényleg nagyon megfogott. Viszonylag nehéz egyébként eltalálni az ízlésem a vicces képek terén, mert elég egyedülálló a humorom, de ez az oldal pontosan olyan humorral volt megfűszerezve, amit én imádok.

A nappaliban ülve, a laptoppal az ölemben nevettem vagy 20 percet hangosan a poénokon, miközben egyébként szegény barátom gyakorolt az elkövetkező matematika vizsgájára. Egyszerűen képtelen voltam megállni, hogy ne szakadjak hangosan a képeket.

A lényege az az oldalnak, hogy régi klasszikus festményekről, szobrokról készült képekre írnak olyan párbeszédeket, amik a mai világban előfordulnak. Persze nagyon vicces dolgok vannak a képre írva. Ezek a mai meme-k, csak éppen nem most készült képekkel, hanem már évszázadok óta meglévő antik művészeti alkotásokkal. Ez a furcsa kombináció pedig nekem külön nagyon bejön. Legfőképpen azért, mert a régi művészek is pontosan olyan emberek voltak mint mi. Ha olyanra festették meg valaki arcát, mintha tiszta szívéből gyűlölné a mellette lévőt, akkor az nagy valószínűséggel nem véletlen..

Szóval éppen nagyokat nevettem ezeken a képeken, mikor a barátom teljesen megrökönyödve nézett rám, és megkérdezte mi a bajom, mit látok ami ennyire vicces. Meg is mutattam neki az oldalt, és ő is nagyra értékelte.

Nem irigylem most őt egyébként, nemsokára vizsgázik matematikából, ahogy már írtam. Sajnos egyikünk sem egy kifejezetten reál beállítottságú, és bizony meggyűlik a bajunk az ilyen tárgyakkal. Na de ezen is túl kell esni, ha szeretnénk azt a közgazdász diplomát…

Miután megtanulta az összes valószínűségi változót, beültünk az autóba és elvitt a fogászatra.

Már nagyon esedékes foghúzás:

Ugyanis már egy ideje látom, hogy a fogaim kezdenek teljesen össze-vissza állni. Van egy plusz fogam, még el is neveztem. A neve James. Már egyszer voltam a fogászaton, akkor azt mondták el kell búcsúzzam tőle, ugyanis ha sürgősen nem húzzuk ki, nagy bajt tud okozni a számban, és a végén még akár fogszabályzót is kell majd hordanom. Én pedig azt nagyon nem szeretném. Nem csak hogy rengeteg pénz, de a barátaim elmondása szerint nagyon fájdalmas és idegesítő is.

Szóval elmentünk kihúzatni. Amikor odaértünk a fogorvos egyből kezelésbe vett, és viszonylag hamar, kevés fájdalommal meg is voltam a foghúzással. Teljesen meg voltam nyugodva, hogy ez milyen könnyen és fájdalommentesen ment.

Na de mikorra hazaértünk, már a falat kapartam annyira fájt. Azt hiszem addigra ment ki teljesen a fájdalomcsillapító. Annyira fájt egyszerűen, hogy nem bírtam mit kezdeni magammal. Kértem is a barátomat, hogy amíg én megpróbálok aludni picit, hogy addig se érezzem, szerezzen nekem valami gyógyszert, mert ez így nem állapot.

Tudtam is aludni egy keveset, ráadásul mire felébredtem, ott várt egy doboz fájdalomcsillapítóval.

Elmondása szerint az tantum verde spray volt. Azt is mondta még, hogy ezt a prevenciopatika.hu oldalon megrendelte gyorsan, aztán átvette az egyik GLS ponton.

Azt mondta azt olvasta, hogy ez tökéletes kezelések, szájsebészeti beavatkozások, foghúzások után, ráadásul fájdalomcsillapító, helyi érzéstelenítő és gyulladásgátló hatása is van. Nekem pedig pontosan ez kellett, hiszen az alvás sajnos nem mulasztotta el a kínzó fájdalmamat a számban.

Mikor kibontottam a dobozt, akkor láttam csak, hogy ez egy spray. A barátom persze, mint utólag kiderült, ezt már az elején mondta nekem, de hát ki emlékezett erre akkor már. Csak arra tudtam gondolni, hogy ne fájjon.

Gyorsan ki is bontottam a sprayt, és befújtam a fájó részt. Egyébként szuper jó dolog ez a spray kiszerelés, ugyanis pontosan oda tudom fújni, ahol fáj. A filmtablettás gyógyszereknél egyébként is nagyon nehéz felfognom, hogy fejti ki a hatását pontosan valami, amit lenyelek. Na mindegy, a lényeg, hogy egy kis idő után tényleg sokkal jobb lett. Elzsibbasztott, és a gyulladást is csökkentette az ínyemben.

Pasik és a bevásárlás:

Nagyon meg is köszöntem a barátomnak, hogy ennyire figyelmes volt, és hasznos gyógyszert is sikerült vásárolnia. Ugyanis lássuk be, a pasik tudnak néha nagyon melléfogni. Nem egyszer fordul olyan elő, hogy az ember ad a barátjának egy bevásárló listát, és vagy csak a fele érkezik haza, vagy valami teljesen más, mint ami a listán szerepelt. Az, hogy ez miért van, pedig örök rejtély.

Szóval most tényleg jókor sikerült rendelnie nekem valami nagyon hasznosat. Ráadásul ezzel még a fájdalmamat is csillapította. Ennek ő is nagyon örült, mert így alkalma nyílt megmutatni nekem az összes autós videót, ami csak létezik az interneten. Minden szögből, minden színben megnézhettem a kedvenc autóját. Egy élmény volt.

Nagyon aranyos egyébként, folyton ezt csinálja. Bár nem tudom, mért gondolja, hogy ez számomra szórakoztató, de hát ki érti a pasikat… De végülis nem bántam, örültem neki én is, hogy nem fájt már a fogam. Igaz kicsit foghíjasan néztem ki a tükörben, meg is mosolyogtam magam, de tudom, hogy ez hosszú távon jobb lesz így nekem.

Most egy pár hónap még így, egy hatalmas lyukkal a fogaim közt, de aztán csak visszarendeződnek szépen a helyükre a fogaim. Ja, nem is mondtam egyébként, hogy James az egyik fogam mögé nőtt. Ami elég furcsa szerintem. A többi fogam pedig összetömörült, hogy helyet csináljanak neki, hogy előre jöhessen. Az egyik még el is fordult. Elképesztő a szervezet. Napról napra figyeltem, hogy a szervezetem hogy próbál helyet szorítani annak az egy plusz fognak, ami nem tudom miért, de oda nőtt. Szóval ezért kellett az a műtét.

Kisbabás videók:

Este egyébként sokszor szoktuk magunkat szórakoztatni a barátommal. Rengeteg vicces képet is nézünk, mint már említettem, meg rengeteg vicces videót is. A kedvencünk a babás videók. Egyszerűen annyira viccesek a kisbabák.

Valószínűleg azért, mert minden annyira őszintén kiül az arcukra. Bármit gondolnak, azt egyből kimutatják. A felnőttek sajnos már nem ennyire őszinték. Legfőképpen olyan videókat szoktunk nézni, amikor valami vicces szituáció történik a kisbabákkal, és ahogy általában lereagálják, az valami zseniális. Ajánlom, hogy nézz meg egyet-kettőt te is, ha még nem láttál, mert tényleg iszonyú mókásak.

A legviccesebb belegondolni abba, hogy miket gondolhatnak közbe. Bár ez javarészt tükröződik is az arcukon. Plusz az is nagyon érdekes lehet szerintem, hogy aki felveszi ezeket a videókat, az vajon a szülője a gyereknek, és inkább levideózza minthogy segítene neki ha elesik? Ami mondjuk eléggé felelőtlen dolog szerintem. De ha nem kapna lencsevégre senki ilyen vicces jeleneteket, akkor most nem írhatnék erről.

Úgyhogy szerencsére az internet tele van viccesebbnél viccesebb videókkal és képekkel. És szerintem nincs olyan ember, aki valaha ne látott volna legalább egy meme-t.