Ha épp ne képeket nézek, akkor rendelek

Ha szégyen, ha nem, bevallom, nagyon sok időt töltök mostanság az interneten. Van, amikor ezt az időt hasznos tevékenységekkel ütöm el úgy, mint valami újnak a megtanulása, legyen az recept, vagy kézimunka, de gyakran csak a magam szórakoztatására görgetek lefele és vicces képeket nézegetek, ami közben van, hogy hangosan felnevetek. Az utóbbi időben rászoktam a netes vásárlásra is. Minden féle akció fel szokott bukkanni itt-ott. A legtöbbet ignorálom, de van, amit jónak találok. Ugyanígy a barátnőimmel is meg szoktuk beszélni, ha találunk valami érdekeset, valamit, amit tényleg érdemes lenne megvásárolni. A minap a barátnőm azzal a szöveggel írt rám, hogy most érdemes eneost venni. Aki nem tudná, az eneost egy motorolaj márka, ami kifejezetten az amerikai, illetve japán gyártású autókra terveztek. Nekünk is ilyenünk van, így mindig ezt vásároljuk, többnyire üzletekből. Azonban most, hogy ennyire belejöttem a rendelésbe, gondoltam kipróbálom ezt is. Kérdeztem is tőle, hogy mégis honnan lenne érdemes ezt lerendelni, illetve ő hol látta, honnan vette az ötletet. Ezt a weboldalt linkelte be nekem. Megnéztem és láttam, hogy tényleg nagyon jó árban vannak ezek az olajak. Nézegettem egy pár napig, törtem a fejem, hogy tényleg megérné ez most nekem, de végül úgy döntöttem, hogy igen. Ebben főként az segített, hogy ahogyan böngésztem ezt az oldalt és egyre többet olvastam a különböző motorolajokról, úgy döntöttem, hogy megéri. Ez mindig jól jön, ha van. Pár napon belül meg is érkezett. Mivel ez egy olyan termék, amit az ember így is-úgyis elhasznál, ezért startból 4 litert vettem belőle, szerintem így sokkal jobban megéri.

eneosKésőbb kimentünk a barátokkal iszogatni és pont szóba jöttek ezek a motorolajok. Mondtam a többieknek, hogy én pont most találtam egy helyet, ahonnan megéri vásárolni, és mindezt otthonról intézheti az ember. Eleinte kicsit szkeptikusan álltak a dologhoz, aztán mikor elővették az okostelefonjukat és megnézték, hogy miről is beszélek igazat adtak nekem. Mindenki megtalálta a számára megfelelő terméket. A végén már kezdtem kicsit ideges lenni, hogy nem azért mondtam, hogy akkor most mindenki telefonozzon, hanem csak elmeséltem az élményemet. Nem gondoltam volna, hogy ezzel ekkora lázba hozom őket. Végül sikerült meggyőznöm a társaságot arról, hogy ezt fejezzék be otthon. Úgy is volt, másnap sorra jöttek az üzenetek arról, hogy mit is rendeltek. Körülbelül ugyan ezt a kört lefutottuk akkor is, amikor megérkeztek a termékeik. Szerencsére mindenki meg volt elégedve azzal, amit kapott. Rossz érzés lett volna, ha később engem vádolnak azért, mert megrendelték ezeket. Bár tudtam, hogy nem rossz dolgot ajánlok nekik, azért kicsit mégis jól esik az embernek a megerősítés.

Ugyanúgy, ahogyan a többiek én is erről az oldalról rendelek azóta is. Mondjuk én azóta is csak eneost vettem, mivel nekem kimondottan erre van szükségem. Ugyanakkor minden féle akció szokott lenni, akit jobban érdekel ez a dolog, annak érdemes gyakran feljárnia ide és nézegetni, hogy épp mikor mit éri meg venni. Ráadásul, ha az ember összeáll másokkal és együtt rendelnek, akkor lehetséges, hogy olcsóbban is jönnek ki, ugyanis húsz ezer fölött díjmentes a kiszállítás. Ugyanakkor lehetőség van arra is, hogy a vásárló a forgalmazó valamelyik üzletében vegye át a terméket. Ez abból a szempontból is előny, hogy nincs mindenki olyan szerencsés helyzetben, hogy tudja, hogy valaki mindig van otthon, aki átveheti a megrendelt dolgokat. Sőt sokaknak a munkabeosztásuk is változó, ezért lehet jobban járnak, ha így oldják meg a termékátvételt.

Szóval manapság ilyen dolgokkal foglalkozom. És ha már kifáradtam az önmagam fejlesztésében, akkor megjutalmazom magam vicces képek és videók nézésével. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de nekem mindig feldobja a napomat.