Egy közösségi oldalon juttatta eszembe egy kommentelő a nyári gumi beszerzését

Vannak, akik többnyire szelfiket töltenek fel az Instagram profiljukra, mások a reggelijükről készült képeket posztolják, egyesek pedig viccek képekkel, képregényekkel szállnak be a lájkvadász játékba. Én személy szerint nem szeretek magamról sokat posztolni, egyszerűen nincs rá igényem. Mióta azonban megvettem az autómat, egy használt Honda Civic 1998-at, hobbimmá vált a tuning és rendszeresen töltök fel róla képeket Instagramra, valamint hasonló tartalommal foglalkozó oldalakat követek. Ez az elfoglaltság sok új ötletet ad az autóhoz, valamint az én képeimből is gyakran merítenek inspirációt az autómániások.

Az autómhoz a téli gumit a gumidiszkont.hu webáruházból rendeltem és őszintén mondom, hogy nagyon elégedett vagyok vele. A nyári gumi, ha eljön az ideje, szintén erről az oldalról fog majd terveim szerint eljutni hozzám, mivel a céggel már jó tapasztalataim vannak. A gumidiszkont.hu főoldalán rengeteg információt lehet találni a cégről és a szolgáltatásaikról, termékeikről. A kereső nagyon nagy segítség, tudniillik lehet méret alapján, autómárka alapján is gumiabroncsot keresni. Ez nagyon jól jön, amikor valaki nem biztos abban, hogy az autója kerekére pontosan milyen gumiabroncs is passzol. Én persze pontosan tudom az autóm felniméretét, hasonlóan az abroncs méreteit. Ennek ellenére a biztonság kedvéért azért csak azokra a téli vagy nyári gumikra keresek rá, amik az én autómba megfelelnek.

nyári gumi

Már majdnem megfeledkeztem a nyári gumi időben való megrendelésről, amikor pont egy Instagram posztom segített emlékezni. Az egyik autós képem alá ugyanis egy hasonló érdeklődésű srác odaírta kommentárban, hogy el ne felejtsek most már nyári gumira váltani. Kaptam is a fejemhez és azonnal megnyitottam a már ismert webshopot.

Beírtam a Hondám 185/60/R14-es méreteit és egyből kidobott az oldal keresője megszámlálhatatlan mennyiségű, akciós nyári gumit. Nagyon jól jött, hogy ezek akciósak, tudniillik, ha valaki ad a minőségre, kénytelen márkás, megbízható gumiabroncsot venni, aminek viszont érthető módon elkéri az árát. Találtam is szerencsére pár pénztárcabarát, mégis megbízható márkájú, minőségi nyári gumit. Név szerint a Continental gumiabroncsra esett a választásom. A kosárba raktam a 4 darab nyári gumiabroncsot, majd mentem is fizetni a virtuális kasszába. Mivel a múltkori vásárlásomnál már regisztráltam az oldalon (az adatvédelemről minden információt el lehet olvasni az Adatvédelem menüpont alatt), tehát ezzel már nem kellett időt töltenem a második vásárlásom alkalmával. Az adataimat már megadtam, a házhozszállítási címem is benne van az adatbázisban. Bankkártyával fizettem, mert így sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Meg is kaptam a rendelést visszaigazoló e-mailt, így biztos lehettem benne, hogy feldolgozásra került a rendelésem. Mivel még dél előtt megrendeltem a gumikat, már másnap házhoz is szállították, így egyből el tudtam menni kicseréltetni a téli gumikat.

Nagyon elégedett vagyok a nyári gumikkal is, abszolút megbízható márkákat árusít az oldal. A cég 100%-ban magyar és már 19 éves tapasztalattal rendelkezik gumiszerelés és értékesítés terén. Ha mégis valaki elégedetlen lenne egy termékkel, a gyártó garanciát vállal rá, ami minimum 2 évet jelent. A webshopban megjelenített készlet pedig teljesen valós és naprakész, mivel az adminok 10 percenként frissítik az oldalt.

Amikor megvolt a gumicsere, büszkén posztoltam is egy újabb képet az Instagram oldalamra, ahol a leírásban tudattam a követőimmel, hogy nekem már megvannak a nyári gumik. Leírtam azt is, hogy a gumidiszkont.hu oldalról rendeltem, mivel nagyon jó tapasztalataim vannak vele. Ezzel buzdítottam a többi autótulajdonost is arra, hogy a meleg idő beálltával minél előbb szerezzék be ők is a nyári gumit balesetmegelőzés céljából. A kommentelő srácnak pedig megköszöntem, hogy emlékeztetett arra, hogy milyen fontos mindig aktuális típusú gumiabroncsot használni.