Az esküvői videós és társai, akik megnevettetnek

Miért fontos a nevetés? Az embernek szüksége van boldogsághormonokra. Ezt megkaphatja szeretettel, egy finom csoki megevése által, vagy úgy, hogy adott esetben vicces videókat él. Az embereknek nagyon sok gondjai lehetnek, tényleg, szinte mindenkinek akadnak, kinek kisebb, kinek nagyobb és gyakran elfelejtünk örülni és boldognak lenni. A nevetés az ösztönös, nem lehet színlelni, ha valamit tényleg viccesnek találsz, fontos is, hogy legyen olyan személy az életedben, aki meg tud téged nevettetni, adott esetben ez a személy lehet a párod.

A nevetés jobb kedvre derít minket és kutatásokból is meg lett állapítva, hogy gyógyító hatású. Azok a betegek, akik sokat nevettek, hamarabb meggyógyultak, mint azon társaik, akik komor hangulat mellett vészelték át ezt az időszakot, amikor nem voltak teljesen egészségesek. Szóval számos pozitív hatása van a nevetésnek, remélhetőleg minden nap ér valami, ami mosolyra derít, megnevetett.

Mi nevettessen meg, ha olyan lehetőség nincs, hogy ki?

Egyedül vagy otthon? Semmi akadálya annak, hogy ne legyen jó kedved. Egy jó példának mondhatom, hogy az internet is a barátod és a vicces videók és képek hódítanak az interneten. Erről írtam is már egy cikkben korábban: http://likeolj.hu/vicces-videok-es-kepek-hoditanak-az-interneten/

Miket lehet még találni az interneten?

A minap például kidobott egy esküvői videósról egy videót az egyik oldala, amit éppen nézegettem. A videóst véletlenül eltalálták tortával, de úgy, hogy a kameráját is beterítette a habos krém meg a gyöngy alakú cukorkák, szerencsére a lencse azért nem tört be a bizonyára drága gépezeten. Igen, elég sok olyan videó terjeng a neten, ahol különböző bakikat láthatunk. De persze nem csak az embereken tudunk nevetni, hanem például a cukibbnál cukibb állatokon is, akik olykor úgy cselekednek, amit nem lehet felvétel meg nevetés nélkül hagyni. Rengeteg ilyet találni. E mellé még jönnek a viccújságok, amit , ha szeretsz olvasni és nevetni is egybe, akkor különösen ajánlok figyelmedbe. A felsoroltak után még eszembe jutnak a vígjátékok. Ha van kedvenc színészed, például Adam Sandler, akkor csak rajta, indíts el egy jó filmet és garantálom, hogy nem maradsz pozitív reakció nélkül, nem bírod ki majd nem elnevetni magad egy adott jelenetnél.

Milyen gyakran nevessünk?

Amilyen gyakran csak lehet, minél többször. Ne tartsd magadban, mutasd ki a jó kedved, hogy értékelsz egy viccet, egy poént, egy vicces videót egy esküvői videósról. Persze van a másik, a sötét oldal, amikor kárörvendően nevet valaki, például valaki ügyetlenségén vagy szerencsétlenségén, ezen nem illik nevetni, ha csak nem az adott illető, akin éppen nevetünk vagy nevetnénk szintén viccesnek találta a dolgot.

Mint, ahogy említettem is, szükségünk van a nevetésre. Ez boldogabbá tesz minket,felvidít egy szürke esős napon. Úgyhogy nem kell kivárni a megfelelő alkalmat, az általad ismert legnagyobb humoristát a társaságban. Csaupán annyit kell tenned, hogy bekapcsolod a gépedet, felmész az internetre, beírsz egy kereső szót és számtalan lehetőség, oldal ugrik elő, ahol vicces képeket és videókat nézhetsz. Már a tévében is adnak le ilyen jellegű műsorokat, mert van nézettsége, tudják, hogy az embereknek van igényük rá, a nevetésre. És természetesen nem csak egy mosoly, hanem a nevetés is szebbé tudja tenni az embereket, jobb kisugárzást kölcsönöz. Persze akadnak olyanok is, akik nagyon furán nevetnek, de ez csak egy újabb okként szolgál arra, hogy nevethessünk valamin.

Nincs internet a közelben, azonban nem vagy egyedül?

Hát, ha a társad vicces, vagy legalább sok viccet tud, akkor azért fogsz nevetni, mert jó a humora, vagy mert jó vicceket mesél, vagy mert annyira nincs humor és olyan szinten rossz ls gyenge vicceket mesél neked, hogy már kínodban fogsz nevetni. Tehát te mindenképpen jól jársz, mert rögtön termelődnek majd a boldogsághormonok.

A legdurvább formája a nevetésnek

Ha már tényleg semmi nem jut eszedbe, akkor csikizz meg valakit, vagy csikizzenek meg téged. Ettől garantáltan nevetni fogsz, de aztán csak óvatosan, mert ez veszélyes is lehet.

Szóval inkább ajánlom a videót az esküvői videósról, akit eltaláltak, vagy a vígjátékokat, csak használd ki, hogy van még humor a világban, van min nevetni.